Binär optionshandel

Binär optionshandelBinär optionshandel är en förenklad version av trading där allt du behöver göra är att följa binära signaler och avgöra om en kurs kommer att vara högre (call) eller lägre (put) än vad kursen är nu. Det är ganska rättframt och rätt hanterat ett mycket lönsamt tradingsystem.

Hur mycket tjänar man på Binära optioner?

Binära optioner handlar mycket om att förutse vad som skall hända, brokers betalar ut ca 70%-80% av din insats. Exempel:
Du satsar 100 USD på att Dollarn skall vara högre mot yenen om 30 minuter, om du vinner så tjänar du 71 USD och om du förlorar så förlorar du din insats. Om du använder en smart pengastrategi så kan du tjäna mycket pengar på kort tid. Binär trading är ganska riskabel, men du kan minimera riskerna om du har en bra strategi och vet ur du skall tolka marknaden. Många prenumererar på binära signaler från företag som är diktiga på att förutsäga marknaden. Det kan vara ett smart sätt att börja på, men i lägden tjänar du förmodligen mer på att göra allt själv. Åtminståne har du själv full kontroll och kan självmodifiera din tekniska analys om du gör det själv.

Hur kommer jag vidare?

Om du redan gör en del trding på egen hand så kan du testa att signa upp med en broker för binära optioner, t.ex. Stockpair de hjälper dig vidare. Sök på nätet också, det finns väldigt mycket information om binär trading, tänkt alltid på att skapa dig din egen uppfattning om strategier, marknader etc. På det sättet behåller du kontrollen över din trading och kan utvecklas som trader. En kombination mellan binör trading och andra tradingstrategier kan vara bra för då får du ännu större kontroll och lär dig mer om marknaderna och att förstå hur du skall bygga dina tekniska anlayser på ett så framgångsrikt sätt som möjligt. Det är vägen till framgång och rikedom akn man säga. En intressant sak är att om du lyckas hålla en vinnande linje över ett 10-tal tradedagar så blir det mycket pengar. Om du snittar 10%/dag i 10 dagar och ditt startkapital är 1000 usd med en insats på 5% av totalen i varje trade så har du efter de 10 dagarna ökat ditt kapital till: 2593 USD! Det är bra avkatsning på 10 dagars trejdande. Vad du gör för att följa den strategin är att räkna om dina 5% inför varje tradingdag, kr sedan samma belopp hela dagen och uppdatera beloppet inför nästa tradingdag.